Sähkömittari.fi

Kilpailuta maksutta 1min!


Kyllä kiitos, Kilpailuta-sähkö.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa kilpailutuksesta sähköpostilla. *


Kilpailutus esimerkki: Alkaen 3 snt/kwh, perusmaksu alkaen 1,49 € – Sopimusaika 24 kuukautta.

Sähkömittari.fi palvelussa voit kilpailuttaa parhaimman sähkösopimuksen 2 minuutissa. Palvelu on 100 prosenttisesti Suomalainen.

Kun teet kilpailutuksen Sähkömittari.fi palvelussa voit olla varma, että löydät itsellesi halvimman sähkösopimuksen. Sillä Sähkömittari tekee yhteistyötä kymmenien eri sähköyhtiöiden kanssa.

Vain joka kolmas suomalainen kilpailuttaa sähkönsä, älä ole yksi heistä ja säästä jopa satoja euroja vuodessa!

Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi perustiedot

Sähkömittari kilpailuttaa sähkösopimus hakemuksesi eri sähköyhtiöiden kesken, saat parhaimman tarjouksen välittömästi. Voit ottaa saamasi tarjouksen vastaan ja tehdä sähkösopimuksen netissä vaikka heti!

Miten käytän palvelua?

Siirry palvelun verkkosivustolle ja täytä vaaditut perustiedot lomakkeeseen. Vaaditut tiedot näkyvät yllä olevassa kuvassa: nykyinen sähköyhtiö, nykyisen sopimuksen voimassa olo, postinumero, lämmitysmuoto, asumismuoto ja sähköpostiosoite. Muista myös klikata valinta “oletko henkilö- vai yritysasiakas”.

Palvelun kautta jo sada tuhannet suomalaiset ovat löytäneet itselleen edullisimman sähkösopimuksen. Kokeile siis sinäkin! Palvelun käyttö on täysin ilmaista!

Sähkömittari on ilmainen

Sähkön kilpailutus on täysin maksutonta, voit jättää sähkösopimuksen ottamatta jos tarjous ei miellytä sinua. Jos haluat säästää rahaa on sähkö helpoin tapa aloittaa säästämään jopa satoja ellei tuhansia euroja vuodessa!

Kilpailuta-Sähkö.fi palvelu korostaa sähkön kilpailuttamisen tärkeyttä. Miksi sinä et haluaisi säästää satoja euroja ylimääräistä käyttörahaa vuodessa? Ilman vaivaa ja maksutta?

[Total: 1   Average: 5/5]