Hanki itsellesi halvin sähkö

Tee sähkön kilpailutus ja säästä keskimäärin 200€*


Kyllä kiitos, Kilpailuta-sähkö.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa kilpailutuksesta sähköpostilla. *

Halvin sähkö puhuttaa aina, mistä sen löytää ja mistä sitä kannattaa lähteä etsimään. Me kerromme sinulle miten saat tehtyä halvimman sähkösopimuksen heti. Sähkö on kotitalouksille ja yrityksille helpoin tapa säästää satoja tai tuhansia euroja vuodessa riippumatta siitä asuitko kerrostalossa, rivitalossa vai omakotitalossa – kilpailuttaminen kannattaa aina!

Sähköalalla kilpailu kovenee vuosivuodelta, joten sähköyhtiöiden on pystyttävä tarjoamaan toinen toistaan joustavampia ja edullisempia ratkaisuja asiakkaiden tapreisiin. Uudet tulokkaat iskevät vahvasti markkinoille tehokkaalla markkinoinnillaan ja ällistyttävillä sähkötarjouksillaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että aina kyse ei ole siitä kuka tarjoaa halvinta sähköä: muita ratkaisevia tekijöitä ovat muunmuassa toimitusvarmuus, sopimuksen muoto ja sähkösopimuksen ehdot.

Sähkön hinta kuitenkin on lähes poikkeuksetta pääsyy siihen minkä takia kyseinen sähköyhtiö valitaan. Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit olla varma, että teet edullisimman sähkösopimuksen!

Halvin sähkö voi olla myös ekologista
Kuvassa ekologisesti tuotettua sähköä - Ekologinen ei aina ole kallista!

Halvin sähkö voi olla ekologista

Sähköntuotanto menetelmien jatkuvasti kehittyessä myös ekologiset sähköntuottamis menetelmät ovat tulleet edullisemmaksi kuluttajille. Moni tekeekin sähkösopimuksen perustuen ympäristöystävällisyyteen. Tapaan tuottaa sähköä mahdollisimman pienellä ympäristönkuormituksella. Sähkövertailussa kaikki Suomen sähköyhtiöt otetaan huomioon.

Halvin sähkö kWh

Jos tutkitaan historiallista statistiikkaa huomataan, että halvin hinta kWh on saatu sähkösopimuksilla, jotka perustuvat Suomen alueen spot-hintoihin ja välityspalkkioon. Tämä tarkoittaa käytännössä siis pörssisähköä.

Pörssisähkö elää kuitenkin jatkuvasti, joka tarkoittaa että saatat maksaa sähköstä enemmän ensikuussa. Kilpailuttamalla selvität kuka tarjoaa edullisinta sähköä. Sinä päätät!

Palataan vielä sähkön hinta kWh historiaan ja huomataan mistä sähkön hinta todella koostuu nykypäivänä.

Sähkön hinta kWh graafi
Kuvassa sähkön hintakehitys vuodesta 1997 vuoteen 2019 snt/kWh

Edullinen sähkösopimus

Edullinen sähkösopimus voi olla joko määrä-aikainen tai toistaiseksi voimassaoleva sopimus. Jos et koskaan aikasemmin ole kilpailuttanut sähköä, tee se nyt sillä sinulla saattaa olla kallis paikallisen myyntiyhtiön kanssa tehty toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Kun tutkitaan sopimuksia huomataan, että toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta aavistuksen kalliimpia kuin määrä-aikaiset sopimukset.

Halvin sähkö ei löydy odottamalla, ole aktiivinen ja kilpailuta sähkö heti!

Mikäli et ole kilpailuttanut sähkösopimustasi aiemmin, on sinulla todennäköisesti paikallisen toimitusvelvollisen myyntiyhtiön toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Historiallisesti toimitusvelvollisten toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset eivät ole halvimmasta päästä.
Energiaviraston hintatilaston mukaan vuonna 2018 toimitusvelvollisten sähköyhtiöiden energiahintojen keskihinta oli jopa 6,95 snt/kWh (pientalo, 5000 kWh/v). Halvin sähkö ei tule olemalla passiivinen kuluttaja vaan vertailemalla hintoja!

halvin sähkösopimus mistä?

Sähköt hinta elää markkinoilla jatkuvasti, jonka takia on oltava aktiivinen kuluttaja jos halutaan tehdä todellisia säästöjä. Etsiessäsi halvinta sähkösopimusta et ole yksin. Juuri tästä syystä sivustomme kilpailuta-sähkö.fi on olemassa. Tarjotakseen kuluttajalle tukea ja mahdollisuuden löytää kätevästi edullisin sähkö suoraan netistä. Koko kilpailutus vie aikaa vain reilu minuutin, samaan aikaan mahtuu halutessasi myös sähkösopimuksen tekeminen.

Hanki kotiisi halvin sähkö jo tänään!

[Total: 1   Average: 5/5]