Sähkösopimus heti voimaan

Jokaisella meistä tulee vastaan tilanne, jossa uusi sähkösopimus on saatava voimaan heti. Usein uutta sähkösopimusta tarvitaan nopeasti esimerkiksi muuton yhteydessä tai sellaisissa tilanteissa, joissa uusi uuden sähkösopimuksen tekeminen on unohtunut.

Kilpailuta sähkösopimukset palvelussamme ja valitse mieleisin. Sähkösopimus astuu voimaan nopeasti, myös viikonloppuisin.

Tee sähkön kilpailutus ja säästä keskimäärin 200€*

Kyllä kiitos, Kilpailuta-sähkö.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa kilpailutuksesta sähköpostilla.Suomessa kilpailutetaan vuosittain yli miljoona sähkösopimusta, kilpailuta siis sinäkin. Ilmaiseksi!

Me autamme sinua vertailemaan sähkön hintoja, jotta sinä voit löytää parhaan sähkösopimuksen juuri sinulle

Luotettava & maksuton
Vertaile hintoja
Ainutlaatuisia tarjouksia
Tyytyväisyystakuu

Miten kilpailuta-sähkö.fi auttaa saamaan sähkösopimuksen heti?

Palvelumme on erikoistunut sähkösopimusten kilpailuttamiseen ja erilaisten sähkötarjousten etsimiseen. Näin kuka tahansa sähkösopimuksen tarpeessa oleva henkilö voi katsoa, mistä uuden sähkösopimuksen saa edullisimmalla hinnalla.

Tavallisesti suomaliset sähköyhtiöt pystyvät tarjoamaan sähköt käyttöön noin 2 – 3 vuorokauden kuluessa, mutta jos uuteen asuntoon on jo kytketty sähköyhteys, voidaan sähköt saada päälle jo saman vuorokauden aikana.

Kilpailuta-sähkö.fi pähkinänkuoressa:

  • Kilpailuta paras sähkösopimus nopeasti
  • Vertaile sähkötarjouksia ja löydä edullisin
  • Uuden sopimuksen solmiminen onnistuu palvelussamme heti

Palvelumme käyttäminen on täysin maksutonta, eikä sido solmimaan sähkösopimusta. Voit vain katsoa mihin hintaan saisit uuden sopimuksen. Lisäksi palvelumme käyttäjille voidaan lähettää uusia sähkötarjouksia, jotka ovat huomattavasti tavallisia sopimuksia edullisempia.

Sähkösopimuksen voimaan astumisen kesto

Suomessa sähköt on mahdollista saada käyttöön nopeasti jopa saman vuorokauden aikana, mutta yleensä sopimuksen voimaan astuminen kestää 2 – 3 vuorokautta. Suurin osa sähköyhtiöistä kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden sähköjen pikakytkentään, pientä korvausta vastaan.

Korvausta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse maksaa mikäli, asunnossa on jo sähköyhteys. Tällaisissa tilanteissa sähköyhtiön ei tarvitse tehdä sähkökytkentöjä erikseen.

Monet sähköyhtiöt kuten esimerkiksi Helen, Elenia, Vattenfall ja monta muuta tarjoavat sähkön pikakytkentää esimerkiksi kiireellisen muuton yhteydessä, jolloin sähköt on mahdollista saada käyttöön myös perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina eli pyhäpäivisin.

Sähkösopimus viikonloppuna

Sähkön kytkentä on vaikea saada aikaan viikonloppuna, ellei siitä ole hyvissä ajoin etukäteen ilmoitettu sähköyhtiölle. Yleensä hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää kahden viikon varoaikaa. Eli uusi sähkösopimus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin ennen muuttopäivää tai sitä päivää, kun uuteen asuntoon tai kiinteistöön tarvitaan sähköt.

Lue tästä mitä erilaiset sähkösopimuksen tarkoittavat

Mihin aikaan sähköt kytketään ja katkeaako sähköt heti vanhassa sopimuksessa?

Uudet sähköt kytketään päälle mahdollisimman nopeasti uuden sopimuksen solmimisen jälkeen. Edellä mainitulla tavalla sähköt on mahdollista saada nopeallakin aikataululla. Ongelmatilanteissa, kannattaa soittaa sähköyhtiöiden tarjoamiin päivystyspuhelimiin, jotka tarjoavat nopeaa apua ongelmatilanteissa.

Kaikilla sähköyhtiöillä ei välttämättä ole päivystyspalvelua, tarkista numerot sähköyhtiöiden sivuilta.

Kun vanha sähkösopimus lakkaa olemasta voimassa: sähköt katkeavat muutaman vuorokauden kuluessa, mutta päivämäärä on yleensä ilmoitettu jo sähkösopimuksen purkamisen yhteydessä. Kannattaa siis hyvissä ajoin solmia uusi sähkösopimus.

Sähköt kytketään kellonajasta riippumatta yleensä 2 – 3 vuorokauden kuluessa tai kiireellisissä tilanteissa jopa saman päivän aikana, josta kerromme lisää seuraavassa osiossa.

Sähkösopimus samana päivänä

Tarvitsetko sähköt uuteen asuntoon nopeasti, tarkalleen ottaen tänään? Sähkön pikakytkentä tarkoittaa erikoispalvelua, jossa sähköyhtiö tarjoaa uudet sähköt niin nopeasti kuin mahdollista. Tällainen palvelu on mahdollinen suurimmassa osassa Suomen sähköyhtiöitä, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Sähkön pikakytkentään vaikuttaa myös asunnon sijainti ja paikalliset sähköyhtiöt. Pikakytkentöjä tehdään eninten arkisin maanantai aamuisin.

Mitä pikakytkentä maksaa?

Pikakytkentä on sähköyhtiöiden tarjoama lisäpalvelu, joka maksaa erikseen. Tyypillisesti sähkön pikakytkentä maksaa sähköyhtiöstä ja asunnon sijainnista riippuen noin 50 – 150 euroa, joka ilmoitetaan ennen kytkennän aloittamista.

Huomion arvoinen asia: sähkönpikakytkentä ei ole kaikilla sähköyhtiöillä mahdollista viikonloppuisin, vaan sähköt astuvat voimaan alkuviikosta.

Sähkösopimus heti opiskelijalle

Opiskelijat ovat monessa suhteessa hieman etuoikeutettuja, sillä monet sähköyhtiöt tarjoavat erillisiä tarjouksia nimenomaan omalla tai toisella paikkakunnalla opiskeleville henkilöille.

Jos olet opiskelija, suosittelemme, että katsot opiskelijoille suunnattuja sähkötarjouksia paikkakuntasi sähköyhtiöiden sivuilta. Jos tarjouksia ei löydy, kannattaa kokeille maksutonta kilpailutuspalveluamme.

Etenkin opiskelijasäätiöiden tai opiskelijoille suunnattujen asuntoloiden sähkösopimukset kuuluvat valmiiksi vuokraan ja ne laskutetaan osana vuokrasopimusta. Selvitä opiskelijasäätiöiltä etukäteen, miten sähköt on järjestetty asuntoon.

Jos sähkösopimusta ei ole ilmoitettu kuuluvaksi vuokraan, on sinun solmittava uusi sähkösopimus.

Yhteenveto:

Sähköt on mahdollista saada päälle jo saman päivänä aikana, mutta vain käyttämällä pikakytkentä palvelua, joka maksaa 50 – 150 euroa. Vaihtoehtoisesti sähköt saadaan päälle yleensä 2 – 3 vuorokauden kuluessa sähkösopimuksen solmimisesta.

Suosittelemme hyvissä ajoin katsomaan ja solmimaan uuden sähkösopimuksen, jonka jälkeen tilanteesta riippuen vanha sähkösopimus pitää irtisanoa, ellei uudessa sopimuksessa toisin mainita.

Opiskelijat voivat saada sähköt edullisemmin tai usein esimerkiksi opiskelija-asunnoissa on vuokrasopimukseen kuuluvat sähköt, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain vuokranmaksusta.