Sähkön kilpailutus

Tee sähkön kilpailutus ja säästä keskimäärin 200€*


Kyllä kiitos, Kilpailuta-sähkö.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa kilpailutuksesta sähköpostilla. *

Kilpailuta-Sähkö.fi palvelun avulla kilpailutat sähkösopimukset hetkessä. Voit tehdä uuden sähkösopimuksen heti, kun löydät sopivan tarjouksen!

Halvimman sähkötarjouksen etsiminen on aina työlästä, siksi haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden vaikuttaa itse sähkön hintoihin. Palvelumme avulla löydät hetkessä parhaan sähkötarjouksen vaivattomasti ja nopeasti.

Sähkön kilpailuttaminen kannattaa aina

Sivustomme avulla pääset itse vertailemaan eri sähköyhtiöitä ja kilpailuttamaan juuri sinulle edullisimman sähköyhtiön täysin maksutta. Sähkön hinta koostuu pääsääntöisesti sähkön myyntihinnasta ja sähkön siirrosta, toiseen voit vaikuttaa itse. Käytännössä tämä tarkoitta sitä, että kun päätät kilpailuttaa sähkösopimuksen, saat samaa sähköä, mutta edullisempaan hintaan! Tämä säästö voi olla jopa satoja euroja vuodessa.

Paras tarjous voittaa aina

Kun kilpailutat sähkösopimuksen saat juuri sinulle parhaimman sähkötarjouksen. Valitettavasti vain harva kuluttaja kilpailuttaa sähkönsä, ei kannata olla yksi heistä. Henkilöt jotka eivät kilpailuta sähkösopimustaan maksavat sähköstään korkeimman hinnan. Ei ole mitään syytä miksi sinä et kilpailuttaisi sähköä, varmaa säästöä satoja euroja joka vuosi!

Sähkön kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti. Sähkön hinta elää jatkuvasti markkinoilla, jonka takia myös sähkösopimusten hinnat vaihtelevat. Voit itse päättää haluatko solmia toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen vai määrä-aikaisen sopimuksen.

Miten kilpailutan sähkön?

Aloita klikkaamalla “kilpailuta sähkö” -painiketta. Siirryt lomakkeeseen, jonka täytettyäsi sinulle haetaan parhaimmat kilpailutetut sähkösopimukset juuri sinun tarpeisiisi. Lomakkeessa kysytään paikkakunta ja asumismuoto. Asumismuoto on ratkaiseva tekijä halvimman sähkön löytymiseen. Teemme yhteistyötä Sähkömittari.fi palvelun kanssa, joten kilpailutus tapahtuu kokonaan heidän toimestaan. Sivustomme tarkoituksena on lisätä kuluttajien tietoisuutta heidän eduistaan ja siitä mihin he itse voivat vaikuttaa.

Aktiivinen kuluttaja säästää aina. Passiivinen kuluttaja puolestaan maksaa aina.

Sähkön kilpailutus on nopeaa

Sähkön kilpailutus käytännössä tarkoittaa sitä, että sinä laitat sähköyhtiöt kilpailemaan sinun sopimuksestasi. Normaalisti maksat sähkösopimuksesta aina kalleimman mukaan. Kaiken kaikkiaan sähkösopimuksen kilpailuttaminen on nopea, helppo ja maksuton toimenpide. Sähkön kilpailutus vie aikaa vain muutaman minuutin ja sähkösopimuksen voi tehdä heti kun kilpailutus on tehty.

Muutaman minuutin vaivannäöllä säästät huomattavia summia rahaa.

Kilpailuttaminen sopii erinomaisesti sekä yrityksille, että kotitalouksille joko tilanteeseen sellaisenaan tai muuton yhteydessä.

Lue lisää tietoa sähkön kilpailuttamisesta etusivultamme.