Sähkötarjous - Suomen halvinta sähköä

Tee sähkön kilpailutus ja säästä keskimäärin 200€*


Kyllä kiitos, Kilpailuta-sähkö.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa kilpailutuksesta sähköpostilla. *

Parhaat sähkötarjoukset puhuttavat aina. Paras sähkösopimus löytyy vain vertailemalla vaihtoehtoja, voit tehdä sen itse tai käyttää maksutonta kilpailutuspalvelua. Voit itse päättää haluatko tehdä määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Kilpailuta sähkösopimus heti ilmaiseksi!

Suomen halvin sähkötarjous

Tällä hetkellä sähkömarkkinat käyvät kuumana ja voit bongata useita sähkönmyynti ständejä esimerkiksi kauppakeskuksissa. Ei kannata harkitsematta mennä tekemään sopimusta vaan rauhassa kilpailuttaa internetin maksuttomien palveluiden avulla. Esimerkiksi meidän sivuiltamme pääset kilpailuttamaan parhaan sähkösopimuksen.

Miten löydät parhaan sähkötarjouksen?

Voit itse tutkia internetin avulla mahdolliset vaihtoehdot sähkötarjouksista, se on kuitenkin aikaa vievää ja työlästä. Suosittelemme kilpailuttamaan sähkötarjoukset ilmaiseksi. Tarjouksen pyytäminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään, voit itse päättää teetkö sähkösopimuksen samantien vain myöhemmin. Vaihtoehtoisesti voit myös hylätä kaikki vaihtoehdot jos sopivaa tarjousta ei löytynyt.

Useilla sähköyhtiöillä on erittäin hyviä sähkötarjouksia, esimerkiksi Fortum tarjoaa tällä hetkellä maksuttoman ensimmäisen kuukauden jos teet sähkösopimuksen nyt, löydät etusivultamme kyseisen tarjouksen.

Kun sähköä lähdetään kilpailuttamaan on edullisin sähkötarjous ollut 3,99 snt / kWh. Kyseinen sopimus oli toistaiseksi voimassa oleva ja pörssisähköä.

Ennen kilpailutusta

Ennen kun lähdet kilpailuttamaan parhaimman / halvimman sähkötarjouksen etsi aikaisempi sähkölaskusi ja katso mistä hinta muodostuu. Katso myös onko aikaisempi sopimus toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikainen. Määräaikaisuus ei haittaa, voit silti kilpailutaa sopimuksen jos löydät mahdottoman hyvä tarjouksen voit tehdä sähkösopimuksen alkamaan määräajan loppumisesta.

Arvioi kulutus

Arvioi kotitaloutesi kulutus sähkölaskusi perusteella. On järkevää, että sinulla on vertailukohde kun lähdet metsästämään sähkötarjouksia. Ylivoimaisesti sähkön kulutukseen vaikuttavat kodinkoneet ja esimerkiksi sähkösauna, myös sähkölämmitys on kotitalouksien suursyöppö. Halvin sähkö saattaa olla myös kuluttajasta kiinni. Sähköä voidaan säästää monissa asioissa, mutta tätä ei tarvitse tehdä jos sopimus on edullinen.

Pääsääntöisesti kulutus voidaan laskea seuraavasti:

Kerrostalo: 2000 – 4000 kWh vuodessa.

Pientalo, ei sähkölämmitystä: 4000 – 10 000 kWh vuodessa.

Pientalo, sähkölämmityksellä: 10 000 – 35 000 kWh vuodessa.